Elämäni (random) aakkoset

2.11.2017
Aamupala. Rakastan herkullisia aamupaloja, mutta ihan liian harvoin tulee kuitenkin panostettua. Viikonloppuihin pitäisi sisällyttää ehdottomasti aina yksi spessumpi aamupala hetki. 

Blogi. Osa elämää jo kaksi vuotta! Tällä hetkellä postausrytmi on vähän sekaisin ja idea yhtä sotkua päässä, mutta eiköhän tästä vielä nousta. Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella joku jaksaa vielä seurailla mun epäsäännöllistä meininkiä.

Corgi. Koirarotu numero yksi. Välillä mietin milloin tää rotu syrjäytti kaikki ne aikaisemmat rotuhaaveet, mutta eipä sillä väliä. Tää rotu on vaan just sopiva meille!

Disney. Täyttä rakkautta! Itkisin onnesta jos kaikki Disneyn klassikot tulisivat Netflixiin tai muuhun vastaavaan.

Ensilumi. Viime viikon keskiviikkona lunta alkoi tupruttaa ihan kunnolla ja saatiin nauttia ihanasta valkeasta maasta lauantaihin asti. Lumi sai mut niin hyvälle tuulelle ja haikeana saa näitä postauksen kuvia katsella. 

Fiilistely. Tätä on tullut harrastettua syksyllä erityisen paljon ja nyt joulufiilistely astuu kuvaan. En malta odottaa, että pääsee kunnolla valmistelemaan joulua!!

Gilmore girls. Sarja, jota tekee mieli taas katsoa syksyllä ja talvella! Itse asiassa en koskaan edes katsonut niitä kaikkia uusia jaksoja.

H&m. Vaateketju, jonka verkkokaupasta löydän vaikka ja mitä ihanaa, mutta liikkeessä asioidessa en löydä taas mitään. Tai ainakaan mitään etsimääni.Isänpäivä. Ensi viikon sunnuntaina! Odotan innolla mitä mieltä oma iskä on hankkimastamme lahjasta. Pitää varmaan leipoa vielä joku kakku ja käydä moikkaamassa, koska ei se isänpäivä enää maanantaina ole!

Joulukalenteri. Pakollinen joka ikinen vuosi.  Ja tietty suklaisena! Naurettiin yksi päivä vanhempien kanssa sitä, että mulla on nykyään paljon hienompi kalenteri kuin lapsena. Äiti tietysti ostaa kalenterin edelleen <3 Synttärit ei voi alkaa huonosti, kun saa avata ensimmäisen luukun kalenterista.

Kiitollisuus. Aina hyvä pysähtyä miettimään niitä pieniäkin asioita mistä saa olla tosi kiitollinen ja ettei mikään oo itsestäänselvää.

Limejuustokakku. Ah, voisiko joka viikko leipoa tälläisen??

Monivitamiini. Kauan oon suunnitellut hankkivani jotain monivitamiinia, että jaksaisi läpi tän synkän ajanjakson. Ehkä olisi aika laittaa myös toteutukseen.

Neulominen. Mun uusi harrastus, johon hurahdin ihan täysin! Niin koukuttavaa ja hauskaa puuhaa.

Onnistuminen. Tuntuu aina yhtä hyvältä ja motivoivalta!

Päikkärit. Asia, jota mun ei todellakaan pitäisi tehdä. Aina uskottelen, että ne saavat mut piristymään ja lopputulos on oikeastaan aina päinvastainen.

Ruuanlaitto. Miksi tää tuntuu aina yhtä vaivalloiselta? Mun pahin ongelma on se, etten keksi mitään laitettavaa. Tai sitten haluan jotain tosi aikaa vievää, mihin ei vaan oo aikaa. Tai kaikki mitä keksin, ei vaan tunnu maistuvan yhtään.


Samsoe&Samsoe. Mun yksi suosikki vaatemerkki! Niin ihania ja mun näköisiä vaatteita löytyy aina tän merkin takaa.

Taatu. Mun lempinimi, jota siskoni on käyttänyt pienestä pitäen ja on käytössä edelleen.

Ulkoilu. Haluaisin lähteä useammin ulkoilemaan kivoihin maisemiin, mutta ihan liian harvoin tulee tätä tehtyä.


Villasukat. Parhaat sukat ikinä! Ja tuntuu muuten astetta paremmalta, kun saa vetää omatekemät sellaiset jalkaan.

Yksinolo. Tätä oon "harrastanut" paljon syksyn aikana ja nauttinut siitä ihan yllättävän paljon! Ehkä tämä pimeä aika tekee sen, että tuntuu tosi kivalta vaan käpertyä sohvalle viltin alle ja katsoa telkkaria (ja neuloa) ilman sitä juttuseuraa.

Åbo. Rakas ja myös vanha asuinkaupunkini Turku!

Äiti. Se parhain <3

Öljynvaihto. Tää taitaa olla kohta taas edessä!

6 kommenttia

 1. Näitä aakkospostauksia on aina hauska lukea! Ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Oli myös tosi hauska toteuttaa ja tää oli myös mun ensimmäinen aakkospostaus :) Ja kiitos paljon vielä sulle Piia <3

   Poista
 2. Nämä aakkospostaukset ovat niin kivoja!! Ja aivan ihanat kuvat tässä postauksessa❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kiitos paljon Henna <3 Ja samaa mieltä aakkospostauksista!

   Poista
 3. Ihania kuvia ja mielenkiintoinen postaus :) Hahah, toi päikkärit kohta pitää niiin paikkansa mullakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Hahah, kiva kuulla että samaistuit :p

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.