Pukkipalolla

27.11.2017

Kävely lähellä sijaitsevan kansallispuiston reiteillä on ollut viime kuukausien yksi suosikki jutuista ja viikonloppuisin aina sään ja aikataulujen salliessa oon halunnut päästä reippailemaan luonnon keskelle. Mä nautin niin paljon siitä, kun pääsee kävelemään oikeasti kivoihin maisemiin niiden samojen jalkakäytävien sijaan ja niin nauttii myös meidän Nasu. Ei voi olla hymyilemättä, kun huomaa tän kaverin innon! Reppuun pakatut eväät ja termarikahvi ovat vielä kirsikka kakun päällä.

Viime lauantaina käveltiin ensimmäistä kertaa Pukkipalon reitti ja tykkäsin kyllä paljon tästä kauniista metsämaisemissa kiertävästä reitistä, sekä erityisesti puiden välistä pilkottavasta auringosta. Mutta koska rakastan niin paljon vesistöjä ja helppokulkuisempaa autotietä parkkialueelle, tulee jatkossa päädyttyä varmasti useammin Savojärven kierrokseen, joka onkin tullut kierrettyä jo useaan otteeseen. 

Ihan parasta, kun parinkymmenen kilometrin päästä löytyy näin kauniita paikkoja.

6 kommenttia

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia. En voi kun samaistua, kuuluu nimittäin omiinkin lempparipuuhiin tuo luonnossa kiertely! :) Upeat nuo kaiverrukset (?) tuossa lankussa, piti oikein pysähtyä tarkemmin katsomaan. :)

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Eikö! Aloin myös miettimään miksi noita pitäisi kutsua, koska kuviot on koholla, eli eivät ole tavallaan kaiverruksia :D Hahah.

   Poista
 2. Siis niin tunnelmallisia kuvia! Plus koira on ihan super söpö. <3 Tykkään tosi paljon Pukkipalon kierroksesta, mutta nykyään ärsyttää, kun miltei koko matka Takaniitunvuorelle (parkkipaikalta myötäpäivään edettäessä) pitää kulkea avohakkuun laitaa. Reitin vetämistä uudelle uralle suojellun metsäalueen sisälle voitaisiin mielestäni harkita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau kiitos <3 Hih, ja kiitokset myös Nasun puolesta! Me lähdettiin kiertämään reittiä pukkipalon p paikalta, eli tää alue on varmaankin matkalla rantapihalle, koska mä en ainakaan kiinnittänyt huomiota häiritsevään avohakkuuseen? Tai sitten se ei vaan häirinnyt mua niin paljon, että olisi jäänyt mieleen sen suuremmin :D

   Poista
 3. Vou, todella kauniita kuvia! Ja oot kyllä ihan oikeessa, metsässä, varsinkin kauniissa maisemissa kävely on ihan parasta.

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.