Meidän jouluinen koti

11.12.2017

Jouluun on enää (alle) pari viikkoa ja oon ihan ihmeissäni siitä mihin tää aika taas oikein hävisi! Ihan käsittämätöntä miten nopeasti aika kuluu. Mulla on jouluvalmistelut ihan hyvässä vaiheessa ja enää  on  vain muutama lahja ostamatta. Lisäksi joulusiivous ja leipomiset on vielä edessä, sekä joulukuusen haku ja koristelu vanhempien luona. Nyt tulin jakamaan muutamat kuvat meidän jouluisesta kodista! Meiltä ei mitään sen isompia koriste määriä löydy ja mulle tärkeintä on, että joulukuusi on tuomassa tunnelmaa.
Oon tykännyt super paljon näistä Ikean adventtikynttilöistä <3 Epäröin aluksi näiden ostoa, sillä adventtikynttilöiden poltto ei oo kuulunut mun jouluperinteisiin, mutta vitsit miten kivat nää on! Tää jää kyllä ehdottomasti mun jouluperinteeksi!

Kuusen alle on ilmestynyt jo muutama paketti ja tän vuoden pakettiteema näyttää mun mielestä tosi kivalta! Ruskeaa paperia niin yksivärisenä, kuin pienillä hyvää joulua teksteillä, punavalkoista paperinarua ja simppelit pakettikortit, jotka on kiinnitetty paketteihin pienillä puisilla pyykkipojilla.

Hyasintti on mun suosikki joulukukka ja viikonloppuna nappasin kaupasta mukaan omani. Somistin kömpelön näköisen muoviruukun sanomalehdellä ja lopputuloksesta tuli aika kiva :)

Makkarin ikkunaan ostin paperisen tähden ja vitsit miten tän valo tekee tunnelmaa! Myös valotaulu on saanut jouluisen tekstin.
Tältä näyttää meidän koti näin joulun alla. Mitäs tykkäsitte?

6 kommenttia

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.