Muutama tavoite vuodelle 2018

8.1.2018Musta on kiva pohtia vuoden alussa mitä kaikkea sitä odottaa ja haluaa alkaneelta vuodelta. Uusi vuosi tuntuu aina uudelta alulta ja siltä, että saa aloittaa taas puhtaalta pöydältä. En tykkää tehdä varsinaisia uudenvuodenlupauksia, mutta pieniä odotuksia ja tavoitteita on kiva asettaa. Viime vuoden listaa katsoessa tuli aika tyytyväinen olo, vaikka kaikki kohdat eivät ihan täydellisesti toteutuneetkaan. Mutta mikä parasta, löytyi myös kohtia, joiden en olis uskonut toteutuvan niin loistavasti! 

Nyt uusi vuosi ja uudet tavoitteet. Viimeksi tuli listattua vähän enemmän kohtia, mutta nyt tuntui parhaalta jättää tää ihan vaan muutamaan tavoitteeseen/odotukseen. 

Ota rennosti, elä hetkessä ja ole sponttaani.
Tämä eka kohta on mun perusta koko vuodelle. Viime vuodesta jäi parhaimmat muistot juuri niistä extempore jutuista ja tän fiiliksen haluan myös tähän vuoteen. Ei turhaa stressiä ja paineita! Ihan vaan hetkessä elämistä, heittäytymistä ja niistä pienistä iloista nauttimista. Esimerkiksi viime kesänä lähdettiin ihan hetken mielijohteesta ystäväni kanssa Yyteriin ja tää oli koko kesän yksi hauskimmista reissuista! Just tällästä heittäytymistä ja hyvää fiilistä haluan myös tähän vuoteen!

Säästä joka kuukausi edes vähän.
Tää on asia mihin haluan oppia! Tietysti löytyy aina niitä kuukausia, ettei säästäminen tunnu mahdolliselta, mutta ihan pienikin summa auttaa. Viime vuonna alettiin esimerkiksi laittamaan poikaystävän kanssa molemmat parikymppiä ylimääräistä meidän yhteiselle tilille ja ihan huomaamatta tästä on kertynyt jo iso summa. 

Neulo ja ulkoile.
Tällä hetkellä oon niin inspiroitunut neulonnasta, etten malttaisi odottaa, että pääsen toteuttamaan kaikkia haluamiani juttuja. Se on vaan niin loistava fiilis kun pukee päälleen jotain itsetehtyä!! Tänä vuonna haluan siis neuloa paljon ja siinä samalla kehittyä koko hommassa! Ulkoilu myös kiinnostaa ja olisi kiva päästä tutustumaan tutun lähi kansallispuiston lisäksi myös muihin. 

4 kommenttia

 1. Kiva postaus! Itselleni ainakin tuo elä hetkessä kohta on tälle vuodelle yksi suurimpia opettelun aiheita. Kiva, että toit sen tässä esille :)

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on kyllä tosi hyvä muistaa ja osata! Saa paljon enemmän irti ihan pienistäkin asioista.

   Poista
 2. Ihania tavotteita, just sopivan kohtuullisia ja sellaisia, jotka voi saavuttaa. Välillä kun kuuntelee muiden alkaneelle vuodelle asetettuja tavoitteita, tulee itselle sellanen olo, etten ikinä pystyis samaan! :D Mun tämän vuoden tavoitteista löytyy myös ulkoilun lisääminen ja hetkessä eläminen. Mielenkiintoinen postaus. :)

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tän tyyppisten tavoitteiden asettaminen on enemmän mun juttu, kuin niiden tosi isojen lupauksien! Tälläisiä aika pieniä asioita, jotka on osa ihan arkista elämää, mutta kuitenkin tosi tärkeitä :) Ja hei kiva kuulla, että meidän listoilta löytyi samoja juttuja!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.