Talviloma suunnitelmia

21.1.2018Heippa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille! Täällä on jatkunut jo ihanan pitkään talvinen sää ja vitsit miten paljon lumi piristää. Toivottavasti saadaan nauttia näistä pakkasista ja lumesta vielä pitkään. Talvilomakin häämöttää jo muutaman viikon päässä ja oon oikeasti niin innoissani siitä! Ensinnäkin tuntuu ihan mahtavalta hyödyntää viikon loma oikein kunnolla. Kotona tulee oltua muutenkin niin paljon, että mahtavaa päästä tuulettumaan ja kokemaan jotain uutta. 

Ollaan tosiaan varattu poikaystävän kanssa mökki viideksi päiväksi Ylläkseltä ja syy miksi oon tästä vielä enemmän innoissani on se, että tää on mun ensimmäinen kerta Lapissa talvella! Muutama vuosi sitten vietettiin juhannus samassa paikassa ja mökissä, ja nyt on super siistiä päästä näkemään oikeasti kunnon talvi.

Syksyllä aloin ihailemaan toinen toistaan ihanempia kuvia Lapista ja tuli fiilis, että tonne mä oikeasti haluaisin. Vaikka luulin tän jäävän ainakin vielä haaveeksi, niin saatiinkin mökki varatuksi. Nyt tuntuu ihanalta nähdä kuvia Lapista ja miettiä, että mä pääsen tonne ihan kohta oikeasti!

Suunnitelmat aktiviteettien suhteen on vielä tosi auki. Olen viimeksi lasketellut yli viisi vuotta sitten, samoin poikaystävä, mutta luulen että hän ainakin haluisi päästä rinteeseen pitkästä aikaa. Itseä kiinnostaa eniten ehkä lumikenkäily ja tätä haluan ainakin päästä kokeilemaan! 
Ottaisin myös tosi mielelläni vastaan kaikenlaisia vinkkejä. Eli jos Ylläs on sulle tuttu, olisi mahtavaa kuulla sun vinkit mitä kaikkea kannattaa kokeilla ja nähdä!

4 kommenttia

 1. Oi aiivan ihania kuvia! Tuo oranssi pipo ja koiran värit mätsää niin hyvin.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, ja sun lomasuunnitelmat kuulostaa niin kivoilta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna <3 No eikö! Odotan niin innolla lomaa :)

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.