Viikon arkisia iloja

28.1.2018- Alku viikon ihana talvinen sää. Talvi hävisi jo muutama päivä sitten, mutta alku viikosta saatiin nauttia vielä ihanasta lumesta ja valkoisesta maisemasta. Kaikkialla oli vaan super kaunista! Onneksi Lapin matkaan ei ole kuin viikko.

- Hiihtolenkki äidin kanssa. Oon hiihtänyt viimeksi yläasteella ja kaikki varmasti arvaa millä asenteella. Nyt äiti vei mut pitkästä aikaa hiihtämään ja sain vielä ihan uudet sukset ja monot jalkaan. Oli ihan tosi hauskaa! Hiihdettiin melkein kuusi kilometriä ja huh, voin sanoa että tää tuntui jaloissa vielä muutaman päivä ajan...

- Varattu aika kampaajalle. Oon ihan tosi huono käymään kampaajalla säännöllisesti ja aina havahdun siihen, kun hiukset on kasvaneet ihan yli pitkiksi. Tällä viikolla sain viimein varattua ajan ja ensi viikolla saan taas lyhyen tukan takaisin! Ja on jo tosi lähellä, ettei päähän jää enää yhtään joskus värjättyä tukkaa! Jes!
- Mehulinko. Pitkästä aikaa kaivoin töissä äidin mehulingon esille ja vitsit miten hyvältä vasta puristettu mehu maistuukaan! Lähes joka päivä oon tehnyt lasillisen mehua ja lainasin linkoa myös omaan kotiin viikonlopuksi. Mun suosikki kombo on ollut appelsiini, porkkana ja omena! Pala inkivääriä olis vielä kiva lisä, mutta unohdin sen kokonaan kauppareissulla. 

- Afterwork podcast-sarja. Oon tykästynyt podcasteihin ja tää mun uusin "löytö" on ihan mahtava! Tää on tuonut niin paljon iloa niin työpäiviin kuin koti-iltoihin. 

- Uusi Kånken. Rakastan näitä reppuja! Nyt hankin Kånken no.2 punaisena ja repun nahkaiset yksityiskohdat on niin ihanat. 
- Valmiiksi ladattu kahvinkeitin. Tää on todellista arjen luksusta! Aamuina, kun keitin on jäänyt lataamatta ärsyttää niin paljon.

- Tulppaanit ja uudet viherkasvit. Kaupasta tarttui mukaan vuoden ensimmäiset tulppaanit ja vitsit miten kukat tuo iloa päiviin. Hankin myös uusia viherkasveja, kun vanha murattini sanoi lopulta itsensä irti. 

- Kohta valmis villapaita. Oon ihan loppusuoralla mun ensimmäisen villapaidan kanssa ja vitsit miten mahtava fiilis sovitella sitä ja miettiä, että mä oikeasti pystyin tähän!

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.