Vuoden luetuimmat x 5

3.1.2018

Heippa ja loistavaa uutta vuotta kaikille! Mun vuosi on ainakin lähtenyt käyntiin tosi mukavasti ja toivottavasti myös teillä. Ensimmäisen päivän vietin ystävien kanssa loistavan brunssin merkeissä ja nyt olen palannut uuden motivaation kanssa arkisiin puuhiin ja töihin. Blogin ulkoasu sai myös pientä päivitystä ja olen nyt tosi tyytyväinen tähän ihanan yksinkertaiseen ulkonäköön. 

Vuoden ensimmäisessä postauksessa palataan vielä muistelemaan mennyttä vuotta ja sen viittä suosituinta postausta! En ole aikaisempina vuosina toteuttanut tälläistä, mutta vitsit miten kivaa tätä oli tehdä. Aina yhtä kiva selailla vanhoja juttuja, nähdä mistä ootte tykänneet ja huomata myös omaa kehittymistä tässä hommassa. Vanhempien postausten kuvat saattavat olla muuten vähän huonolaatuisia varsinkin isommilla näytöillä, sillä kuvakoko on muuttunut. Pahoittelut siitä!

Helmikuussa kerroin teille mun neljästä suosikki verkkokaupasta. Shoppailen verkossa eniten vaatteita ja meikkejä, joten mun top listan kaupat ovat näihin liittyviä. Vaikka nettishoppailu onkin nykyään tosi yleinen ja tavallinen juttu, joillekkin tää alue on myös aika tuntematon. Mun top listan kaupat ovat tosi tunnettuja, mutta aina löytyy joku jolle kauppa on uusi ja silloin on kiva saada varmistus luotettavuudesta. Mä ainakin googletan itselle uuden verkkokaupan kunnolla ennen tilaamista!

Keväällä innostuin bujoilusta ja listasin aloittelijan vinkit tän harrastuksen aloittamiseen. Mahtavaa, että mun vinkkejä on luettu ja toivottavasti joku on päässyt alkuun näiden avulla! Paljastus tähän väliin, että mun bujon tekeminen jäi lopulta kokonaan. Mulle ei syntynyt kunnon rytmiä sen tekemiseen ja lopulta mulla oli vain tyhjä aukeama kun olisin jo tarvinnut uutta kalenterinäkymää. Kiireessä tekeminen ei sovi bujoiluun ainakaan omalla kohdalla ja kun toivottua lopputulosta ei syntynyt, niin into lopahti ja tekeminen vaan jäi. Loppu vuotena olinkin ihan hukassa, kun en omistanut ollenkaan paperista kalenteria. Tähän vuoteen hyppäsin valmiin, kaupasta ostetun kalenterin kanssa ja tyydyn pelkkään koristeluun! Mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla bujon tekemistä, jos tuntuu vaan omalta jutulta. Ehkä mäkin vielä innostun joskus kokeilemaan uudestaan!

Tein muutamana kuukautena in -listan mieluisista jutuista ja nää olivat tilastojen mukaan ainakin tosi tykättyjä postauksia! Ehkä pitäisi toteuttaa muutama tälläinen myös tänä vuonna? Mukavaa muuten lukea näitä vanhoja listoja ja katsoa onko näistä jutuista joku toteutunut. Maaliskuun listan kaksi ensimmäistä kohtaa ainakin löysivät tiensä mun vaatekaappiin. Rennot farkut löytyivät kaksin kappalein ja vaaleanpunaiset reiskat korvasin edullisimmilla saman tyylisillä aurinkolaseilla, mikä oli ehkä ihan hyvä päätös näin jälkikäteen ajateltuna. Mä en vaan osaa kohdella aurinkolaseja hyvin...

Viime vuonna seurattiin mun paremman vaatekaapin luomista ja nää oli myös mulle itselle tosi hyödyllisiä postauksia! Pysyin perillä missä mennään ja toteutuiko suunnitelmat kuten piti.  Projektini tarkoituksena oli (tai on edelleen) koota omannäköinen, klassinen sekä helposti yhdisteltävä vaatekaapin sisältö ja panostaa erityisesti kulmakiviin. Ensimmäisiin postauksiin kirjoitin myös vinkkejä aiheeseen liittyen, pelkkien ostos -ja hankintalistojen lisäksi. Kannattaa tsekata siis tää postaussarja jos tän tyyppiset jutut kiinnostaa! Kaikki sarjan postaukset löytyy oman tunnisteen alta, joka löytyy mm. tähän linkitetyn postauksen lopusta.

Viime helmikuussa valmistui haaveilemani meikkipiste ja se pääsi tietysti esiteltäväksi myös tänne. Kaipasin omaa paikkaa meikeille ja hyvää valoa meikkaamiseen, pienen huonolla meikkausvalolla varustetun vessan tilalle. Tällä hetkellä pöydän laatikko on saanut uudet käytännöllisemmät sisukalut, jotka ovat myös paljon nätimmät kuin vanhat! Ehkä uusi päivitetty versio tästä postauksesta olisi paikallaan?

4 kommenttia

 1. Olipa kiva ja etenkin mielenkiintonen postaus! Hauskaa nähdä, miten erilaiset julkaisut eri blogeissa saavat eniten näyttökertoja :) Tykkään paljon tästä blogin uudesta ulkoasusta, ihanan yksinkertainen. <3

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kiva kuulla, että tykkäsit sekä postauksesta että uudesta ulkoasusta!

   Poista
 2. Tosi ihania postauksia! Sulla on kyllä hienoja kuvia täällä blogissa! :)

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.