7 keväistä ajatusta

24.3.2018Nykyiseen kotiimme muutettua olen joka vuosi suunnitellut laittavani kasvamaan erilaisia salaatteja, yrttejä yms., mutta aina tää homma on vaan jäänyt toteutettua. Nyt aion pistää homman toteutukseen ja oon jo innoissani googlaillut vinkkejä aiheeseen liittyen. Eli joku viikonloppu pitää lähteä lavakaulus ja siemenpussi ostoksille! 

Kevään odotteluun kuuluu aina myös terassin suunnittelu! Maalaushommat on hoidettu jo parina viime kesänä, joten tänä vuonna ei tarvi tarttua maalisutiin. Tänä vuonna ajattelin tehdä uuden kaluste hankinnan! Oikeastaan haluaisin vaihtaa kokonaan uuteen meidän terassisetin, mutta en vaan raaski. Parolan rottinkinen korituoli on kuitenkin kutkutellut mielessä jo viime vuoden asuntomessuilta asti ja nyt ajattelin satsata siihen! 

En malta odottaa, että lumet sulavat ja plus asteet nousevat, ja saa vaihtaa lämpimät nilkkurit tennareihin! Tätä ennen pitäisi käydä ostamassa vähän kenkien hoitotarvikkeita ja puunata ne ennen käyttöönottoa. 

Sanomalehti tilaus viikonlopuiksi on alkanut kutkuttamaan. Olisi niin kiva aloittaa viikonloppu aamut sanomalehden kanssa ja tää pitää laittaa kyllä heti toteutukseen! Paikallisemman Turkkarin sijaan ajattelin kokeilla Hesaria.

Mulla on jo niin ikävä mökille ja en malta odottaa, että pääsee saunomaan ja syömään iskän paistamia muurinpohjalettuja. Äiti suunnitteli, että aloitettaisiin mökkikausi tänä vuonna vähän aikaisemmin kuin yleensä ja tää sopii mulle erityisen hyvin!

Ennen pihan kasveihin perehtymistä mun pitäisi pitää sisäkasvien hoitopäivä ja vaihtaa uusia multia ja putsata pölyttyneet lehdet. Tää on ollut jo vähän turhan pitkään to do -listallani...

Eniten mielessä on kuitenkin sen kunnon kevään alkaminen ja odotan todella, että nämä pakkaset ja lumisateet lakkaavat. En malta odottaa sitä kun luonto alkaa vihertämään ja lehtipuut heräävät henkiin!


Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

  1. Samanlaisia ajatuksia täälläkin :) Kovasti kevätkelejä odottelen ja huonekasvien mullat odottelevat myöskin vaihtamista ja muutenkin pitäisi kaivaa kasvilannoitteet ym. esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mukava kuulla! Parina viime päivänä on ollut kyllä tosi keväinen ilma ja lumetkin on lähtenyt sulamaan mukavasti :)

      Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.