Miltä meidän koti nykyään näyttää?

19.3.2018

Moikka kaikille pitkästä aikaa! Maanantai tuntui hyvältä ajankohdalta katkaista jopa kolmen viikon pituiseksi kasvanut blogihiljaisuus. Ihan perus arki on vienyt multa viime viikkoina erityisen paljon voimia, enkä yksinkertaisesti ole jaksanut edes ajatella blogia. Nyt alkaa helpottaa ja tuntuu, että oon saamassa kiinni mun tutuista arjen rutiineista, jotka todellakin kadotin muutamaksi viikoksi. Blogi on mulle tärkeä ja rakas harrastus, enkä halua tulla tänne väkisin väsyneenä kirjoittamaan. Mutta ei siitä sen enempää! Toivottavasti postailu lähtee tästä taas rullaamaan normaalimpaan tahtiin.
Myös viime kodin esittelystä on ihan hurjan paljon aikaa ja mun on tehnyt jo pitkään mieli näyttää teille miltä meillä nykyään näyttää! Kodin kuvaaminen on (ainakin mulle) yllättävän haastavaa, mutta viimein tuli sopiva hetki napsia muutamia kuvia. Oon sisustajana tosi hidas, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna se onkin aika jees. Mun maku on nimittäin muuttunut yllättävänkin paljon tässä viimeisen vuoden aikana ja oon aika onnellinen siitä, ettei niitä kaikkia joskus haluamiaan juttuja tullut hankittua. 

Olohuoneessa on aika samanlaista kuin ennenkin, pieniä yksityiskohtia lukuun ottamatta. Pentikin keltainen sohvatyyny on ihan lemppari tekstiili koko kodissa ja mun lankakori on päässyt asumaan sohvan reunalle. Vilteille pitäisi löytää ehdottomasti joku kätevä säilytyskori, sillä nyt ne on aika tökerösti kasassa sohvan nurkassa. Myös vähän isompi sohvapöytä olisi tarpeen! Sohvan takana oleva lasikaappi on edelleen mun inhokki, mutta toisen puoliskon toiveita on pitänyt myös kuunnella.

Kuvaa meidän uudistuneesta ruokailuryhmästä näkyikin vilaukselta postauksessa, jossa esittelin meidän jouluista sisustusta. Joku saattaa ehkä muistaa, että meidän oli tarkoitus nikkaroida itse ruokapöytä, mutta niin siinä tietysti kävi, että homma vaan jäi. Vanha pöytä tuli jo korvista ulos ja päädyin lopulta ostamaan tämän edullisen Ikean pöydän. 

Pöydän ympäriltä löytyykin mun suosikki huonekalut ja ne kaikki oli niinkin edullisia, kuin ilmaisia. Pinnatuolit, sekä peikonlehteä kantava jakkara ovat löytöjä vanhasta talosta, mutta suureksi harmikseni näitä kauniita pinnatuoleja ei ollut kuin kaksi kappaletta! Toiselle puolelle piti siis keksiä jotain muuta ja lopulta päädyin penkkiin. Penkin on alunperin ostanut oma äitini nuorena ja tässä välissä se on ollut käytössä sekä edesmenneellä mummullani, että siskollani! Jokainen näistä pääsi meille valkoisen maalisudin kautta ja nää on ehdottomasti mun suosikki huonekalut. Tuoleilla ikää on vähintään 30 vuotta, jakkara vaikutti jonkun itse tekemältä ja penkki tuntuu kiertävän suvussa, haha. Aika jees mun mielestä!Suurin muodonmuutos on ehdottomasti tapahtunut makkarissa! Vaihdettiin syksyllä vanha (ja vihattu) sängynrunko trukkilavoihin ja ollaan tykätty niin paljon. Matala sänky on aika kiva ja varsinkin meidän lyhyt jalkaisen Nasun mielestä. Vähän erikoinen sänky tuo myös kivaa särmää sisustukseen! Tosin vähän on tämäkin jäänyt kesken, sillä ei olla vielä leikattu lavoja oikean pituisiksi... Leveys on just eikä melkein meidän patjalle, mutta jalkopäähän jää turhaa tilaa vievä pätkä, josta pitäisi päästä vielä eroon. 

Vaatehuone on ennallaan ja makkarin puolella olevan rekin oon pyhittänyt mun lemppari vaatteille eli neuleille (+ muutamalle mekolle). Rekin yläpuolella olevalle hyllylle mun on pitänyt hankkia jo hävettävän kauan valokuvia, mutta edelleenkään en oo saanut tätä aikaiseksi. Oikeastaan se on vähän sellanen asia mikä aina vaan unohtuu.Mitä pidätte? 

10 kommenttia

 1. Aivan ihanan harmoonisen näköistä! <3 Kaikki sopii todella hyvin yhteen, ja pienet värikkäät yksityiskohdat tuo ihanasti piristystä. Tykkään! :)

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Tiia <3 Kiva kuulla, että tykkäsit!

   Poista
 2. Onpa kauniin ja kotoisan näköinen koti!:)

  https://nouw.com/emiliaveronikan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :') Mä tykkään myös meidän kodin kotoisuudesta!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kuulla, että tykkäsit :)

   Poista
 4. Superkivan näköistä, teillä on tosi valoisa ja tyylikäs koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :') Nyt on kyllä ihan luksusta, kun valon määrä on lisääntynyt hurjasti!

   Poista
 5. Teillä näyttää tosi ihanalta ja sisustus henkii sellaista rauhallisuutta! :) Hei onpa hauska keksintö nuo trukkilavat sängyn runkona! Millä ohjelmalla muuten käsittelet kuvasi, kiinnitin heti huomiota tuohon kauniiseen muokkaustapaan? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Joo tää oli meidän ratkasu, kun haluttiin vanhasta rungosta eroon, eikä budjetti riittänyt uuteen sänkyyn! Ja hei mukava kuulla, että kuvat miellytti :) Muokkaan kuvat lightroomilla ja käytössä on lähes aina vsco:n filtteripaketti numero 5!

   Poista

Latest Instagrams

© tiiajenny. Design by FCD.